Lovsångskollektiv sedan 2020

Debutalbumet ”Sänd Ditt Regn” från House On A Hill finns ute nu!

Även musikvideon till ”Sänd Ditt Regn” ligger nu på YouTube

Lyssna på SpotifySe Musikvideon

Musik

Video

Sänd Ditt regn

House On A Hill skivdebuterar med albumet ”Sänd ditt regn”, men är långt ifrån nybörjare.

Lovsångskollektivet House On A Hill under ledning av Johannes Karlsson (f d Safemode) och makan Johanna startade 2020, men båda har lång erfarenhet av aktivt engagemang i olika lovsångssammanhang.

Musikaliskt handlar det om modern lovsång med rockinfluenser baserat på akustisk gitarr, vilket gör många av sångerna är lätta att plocka upp för kyrkor och olika sammanhang.

Om oss

Lovsångskollektivet House On A Hill under ledning av Johannes Karlsson (f d Safemode) och makan Johanna startade 2020, men båda har lång erfarenhet av aktivt engagemang i olika lovsångssammanhang.

Johannes var en av de grundande medlemmarna i metalcore-bandet Safemode, som både vann SM i Rockkarusellen och turnerade Europa och Latinamerika flera gånger.

För några år sedan byggde han upp sin egen studio – Safesound Studio – där han har producerat allt från metalcore till lovsång åt en rad artister. Bland annat har han tidigare producerat skivan Med lyfta händer av Simeon Thelander och Samuel Lundell, som gavs ut i Adoras lovsångsserie Gemenskap.

Lovsång ligger makarna varmt om hjärtat och tillsammans är de engagerade i lovsången i sin hemförsamling, Korskyrkan i Östervåla.

– Lovsång är grundvalen i våra liv och allt har sin start där. Tror att Gud är på gång att göra stora saker i vårt land men kanske på ett nytt och annorlunda sätt och lovsången banar alltid väg och förbereder oss för det Gud vill göra. Vår längtan är att se Guds Ande leda oss på ett nytt sätt och att våra liv ska va en lovsång till Gud, och med den utgångspunkten har skivan kommit till. säger Johannes och Johanna själva om skivan.

Kontakt

Förfrågningar, bokningar m m:
info@houseonahillmusic.com